Sangarkivet | Skriv ut | Vis kilde

Himmel på jord

Tekst: Jan Vincents Johannessen. Melodi: Amund Enger

Jan Vincents Johannessen skrev denne teksten om Aage Samuelsen (ref). Johannessen som er multikunstner, lege og tidligere direktør ved Radiumhospitalet har skrevet en rekke tekster og melodier. Melodien er laget av Amund Enger som er musiker, sanger, gitarist og låtskriver. Han har også bidratt ved mange kjente artister og utgivelser. Sangen er en kjær julesang og er kanskje mest kjent med Kurt Nilsen og Kringkastingsorkesteret.
Norsk
Vise
Jul
Sist endret 07.04.2021

Sangtekster og akkorder er fjernet etter pålegg fra Musikkforleggerne.
Det kan heretter bare deles med familie og venner.
Gamle og nye venner tar kontakt på svein.waade@gmail.com.

Hyggelig med en hilsen

 Beskyttet av Google reCAPTCHA.
 Se Personvern og Vilkår

4 kommentarer

Jørgen jensaas, 05.12.2022

Hei. Er det mulig å låne arr til Himmel på jord? Vi spiller den i Bb. Gjerne piano arr med G og F nøkkel. Og hvis det finnes stryke arr også. Har prøvd å finne , men det viser seg å være vanskelig. Alt går i G eller C. På forhånd takk. Hilsen jørgen jensaas, lærer vgs Bodø


Tove L S, 07.01.2022

Takk for hvordan du har lagt tilrette for å kunne spille piano. Jeg spiller kun til husbruk, og nå er d lenge siden sist. Men koser meg skikkelig


Svein Waade, 17.12.2020

Dag Frode spurte hvor jeg hadde funnet koblingen mellom Johannessen og Samuelsen i sangen Himmel på jord. Jeg fant det i en artikkel av Edvin Schei i tidsskrift for Den norske legeforening fra 30. juni 2015.


Dag Frode Vaagsnes, 09.12.2020

Det var veldig overraskende at forfatter av sangen "Himmel på jord" skrev sangen med tanke på Aage Samuelsen. Jeg skulle gjerne visst hvor kilden til dette er hentet fra. Har du den? Takk for fin side.


Trenger hjelp med akkorder?

Prøv mitt gratis og annonsefrie pianokurs der du lærer det du trenger på 60 minutter.
Gå til: Lyst til å spille piano?

Om sangarkivet

Dette er min private samling av sanger med akkorder som du kan bruke fritt.